boeddha

Andere vormen

 

Hoewel Reiki voor mìj het belangrijkste is wat ik in ontwikkeling van mijn Zelf heb mogen leren, heb ik in de loop der jaren nog andere vormen erbij geleerd.

In de kolom hiernaast worden deze aangegeven.

 

Ze zijn allen goed met Reiki te combineren.

Ik heb het in dat geval dan ook meer over een 'energie-behandeling'.

 

De Engelen-energie is vaker aanwezig in mijn behandelingen. Het lijkt wel of de kracht hierdoor nog meer vergroot wordt.


Massage/Behandelen met DõTerra essentiële oliën, is als aanvulling of even via een andere vorm, om verdieping te ondersteunen in het groeien en ontwikkelen tijdens processen van Heling.
Ook kan het als een op zichzelf-staande behandeling afgesproken worden.

Quantum Touch... een ervaring rijker door zelf een 'reset' te ondergaan tijdens de workshop die ik deed. Prachtig werken met de energie!

Therapeutic Touch heb ik geleerd in mijn werkjaren bij de ouderenzorg. Deze methode is ontwikkeld door een aantal verpleegkundigen en werd, mede daardoor, als tijdelijk experimenteel onderzoek, toegestaan in mijn werk.
 

Mijn interesse ligt ook bij de Energetische Numerologie.

Energetische Numerologie is een prachtig middel om snel je kwaliteiten kenbaar te maken. En natuurlijk ook je minder ontwikkelde kant duidelijk te krijgen.

Het is een eenvoudige methode, waarbij je een handreiking krijgt, om je zelf en je leven beter te begrijpen. 
Al langere tijd ben ik hier niet zo mee bezig geweest. Misschien toch maar weer eens oppakken.....

 

Mediteren doe ik vooral tijdens mijn dagelijkse zelf-behandeling in Reiki.

Er is een periode geweest, dat 'Stilte-uren' voor mij van belang waren om samen met anderen te ervaren. Dat gebeurde in de avonden van 'Stadsverlichting'.
Ook zijn er 10-avond sessies van meditatie geweest. Bij voldoende belangstelling, zou dat weer kunnen.

Mandala's tekenen geven mij momenten van overdenking en creatief ontwikkelen. Het inkleuren van voorgedrukte mandala's is erg leuk, doch het tekenen van intuïtieve mandala's nog veel meer. 
Wat in mijn intuïtieve mandala's naar voren komt, blijkt in bepaalde omstandigheden bij mensen als Helend te werken. Voor mij ook nog steeds verrassend, maar vooral ook heel mooi en dankbaar werk.

Namasté.