Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier.

Dag lief mens,

 

Het is al weer eind februari! Kun je het je voorstellen? 

Jan en ik verbazen ons over de snelheid van de tijd. Telkens weer is het verrassend....misschien kan er nog geschaatst worden deze dagen! Ga jij ook op de ijzers?

Ik niet meer. Al jaren geleden heb ik een, voor mij, wijs besluit genomen en mijn schaatsen de deur uit gedaan. Beter voor mijn knieen....en ach...zo'n goede schaatser was ik nu ook weer niet.

Wel kan ik erg genieten van anderen, bv. als die hier voor het huis op de Vaart aan het schaatsen zijn. Misschien gebeurt dat nog deze winter.

 

Genieten van alle mooie dingen, ook als het koud is. Want het is wel heel mooi buiten. Vooral op weg naar mijn werk 's morgens, met het opkomende zonnetje over de wazige weiden rondom Appelscha. 

Dan wil ik eigenlijk stil gaan staan kijken en de stilte voelen... 

 

Blij zijn, met soms kleine dingen, maakt denk ik, dat onverwachte  ingrijpende gebeurtenissen beter opgevangen kunnen worden.

Zoals afgelopen week, waarin een vriend en vader van één onzer schoondochters, is overgegaan naar een andere dimensie van leven...

 

Even stilstaan bij 'wat zomaar kan gebeuren' ....

Bewust zijn, van leven dat hier ophoudt te leven, om in een andere dimensie opnieuw geboren te kunnen worden.

En daar vrede mee te kunnen hebben, ook als het om geliefden gaat.

 

Het is een proces in het leven, waarvan we zeker weten, dat we het tegenkomen ergens op ons levenspad. Om pas dan, te weten, wat het met ons doet. 

Het geeft emoties weer, die je misschien wel al kent ... of nog niet.

Of emoties, waarvan je weet: die zijn niet van mij.

Misschien is het dan zo, dat je meevoelt met iemand. Dan mag je voor dat moment delen. Het een beetje makkelijker maken misschien voor de ander.

Van mijzelf weet ik, dat ik deel en voel met de ander, die blijkbaar op een bepaalde trilling vraagt om energetische hulp. Als dat via mij kan, omdat ik een Reikikanaal ben, deel ik graag. Omdat het niet van mij is, is het iets later ook zo weer weg. Het blijft niet hangen, en dát is wel van belang.

 

Heb je dat ook wel eens ervaren en weet je niet zo goed wat je ermee moet? Neem gerust contact op, als je er over wilt praten. Het kan je zoveel meer duidelijkheid geven.

 

In de AGENDA 

 ... van maart, is ook een cursus Reiki 2 opgenomen. 

Reiki 2 geeft je mogelijkheden om bv. ook met bovenstaande situatie te leren werken. Dat kan op verschillende manieren, doch van belang is altijd, dat het om jóu gaat. 

Jouw belang staat voorop, daarvoor heb je ook ooit Reiki 1 geleerd of zou je dat willen doen.

Vandaaruit kun je 'de hele wereld' aan.... bij wijze van spreken.

 

Ik nodig je uit, om de Agenda even in te zien. Je kunt er al snel meer informatie vinden over 

- de behandelochtend, 3 maart

- Reiki 1 cursus, start 9 maart

- Stadsverlichting, 11 maart

- Reiki 2 cursus, start 21 maart

 

Voor nu.... geniet van de winter!

 

Een Harte-groet

Andra

 

Contact | Agenda | www.reikizon.nl


Wilt u deze nieuwsbrief van Reikizon niet meer ontvangen, klik dan hier.