Reiki

Nu en toekomst.

 (vervolg op Geschiedenis > mijn verbindingslijn)


Sindsdien geef ik Reiki behandelingen en cursussen in kleine klassen en woon regelmatig Reiki- bijeenkomsten bij van de Reiki Alliance en collega's. 
En erg leuk: de laatste jaren heb ik bijzondere ervaring mogen opdoen door paarden met Reiki te kunnen behandelen.

 

De praktijk.
In mijn praktijkruimte geef ik o.a.  avonden voor Reiki-beoefenaars om samen te kunnen behandelen en te delen wat zo ter sprake komt.

 

Zo nu en dan is er een dag, waar een gast bij wordt  uitgenodigd of een bepaald thema ter sprake zal zijn. Bv.  in de vorm van zingen, tekenen, meditatie, vorige levens.  

 

Mijn wens. 

Door groeiprocessen te ondergaan, levenservaring op te doen, en steeds meer te leren om mee te gaan met de stroom, is nu mijn wens gecreëerd:

 een mooie grotere eigen ruimte bij huis, waar alles wat ik te geven en te delen heb met de medemens, ook kan plaats vinden.

 

Daarnaast is er voor derden de mogelijkheid de praktijkruimte te huren voor passende bezigheden.

Stilte-momenten en  Familieopstellingen zijn daar onderdeel van. 

 

Mijn doel:

Het is altijd al duidelijk voor mij geweest: de medemens te kunnen bijstaan in verschillende situaties, ondersteuning te bieden daar waar mogelijk, zit in mijn bloed.

Mijn werk voorheen in het verzorgingshuis was daar ook een groot onderdeel van.

Nu kan het vanuit een andere visie: een vorm van complementaire zorg bieden, ook als aanvulling van de reguliere medische zorg.
 

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

 

In Licht en Liefde...